Boemboe Babi Ketjap
€1.24
zakje 100 gram
Met de verse kruiden Boemboe Babi Ketjap van Asli maakt u snel een heerlijk Babi Ketjap gerecht. Babi Ketjap is Indonesisch gestoofd varkensvlees in zoete ketjap saus. Het is één van de meest populaire vleesgerechten uit de Indonesische keuken. De boemboe is bereid met sojasaus en een heerlijke mix van kruiden en specerijen. De smaak is mild.
Voor 4 personen:
1. Fruit de boemboe met twee fijngesneden uien in 2 eetlepels olie.
2. Voeg vervolgens 500 gram kip of varkensvlees en 150 ml water toe.
3. Laat alles met het deksel op de pan gaar sudderen. Voeg, indien nodig, nog wat water toe.
Ingrediënten
Melado, uien, suiker, sojabonenpasta, kruiden en specerijen (knoflook, gember, peper, sereh, laos, salam, anijszaad, venkel, kaneel, munt), zout, bouillonpoeder (gehydroliseerd maïs- en soja-eiwit, zout en zonnebloemolie), kleurstof: karamel (E150c), voedingszuur (azijnzuur, melkzuur, citroenzuur), conserveermiddel (E202, E211).
Allergenen
Bevat: soja
Voedingswaarde gemiddeld per 100 gram
Deze waarden gelden voor het onbereide product.
Energie | 772 kJ/184 kcal |
Vetten | 0.5 gram |
– waarvan verzadigde vetzuren | 0.1 gram |
Koolhydraten | 41.1 gram |
– waarvan suikers | 34.2 gram |
Eiwitten | 2.9 gram |
Zout | 5.2 gram |